WERKWIJZE

Max Property Capital

Werkwijze Max Property Capital

Als u wilt gaan beleggen in vastgoed zoekt u een goede partner. Een samenwerkingspartner of een sparringpartner die er samen met u voor zorgt dat u een goede, degelijke en veilige vastgoedportefeuille opbouwt met een aantrekkelijk rendement en een gegarandeerde waardestijging. Max Property Capital is in het gehele proces uw beleggingsadviseur. Hoe dit proces precies werkt leggen we in onderstaand stappenplan aan u uit.

Onze werkwijze

Persoonlijk intake gesprek

Onze samenwerking begint bij een persoonlijk intake gesprek. Persoonlijk omdat we u graag willen leren kennen. Wat zijn uw doelen als belegger, wat voor belegger bent u zelf en hoe ziet u onze samenwerking? Allemaal facetten die belangrijk zijn voor een goede samenwerking en de opbouw van een juiste vastgoedportefeuille.

Het intake gesprek laten we plaatsvinden op ons kantoor in Rotterdam. Ons kantoor is gevestigd op de scheiding tussen Noord en Zuid. Vanaf deze prachtige locatie kunnen we u precies uitleggen hoe Rotterdam in elkaar zit en welke gebieden interessant zijn om te investeren in vastgoed.

Ja! Wij willen samenwerken

Een samenwerking moet vanuit 2 kanten komen. Daarom is het voor Max Property Capital belangrijk dat er een klik is, een basis van vertrouwen om een langdurige samenwerking aan te gaan. Is uw gevoel na het intake gesprek goed? Dan gaan we graag een langdurige samenwerking met u aan. We zullen een opdrachtbevestiging opstellen waarin de afspraken die we met elkaar maken vastgelegd zijn. Op die manier is het voor beide samenwerkingspartners duidelijk wat we van elkaar kunnen verwachten.

Geschikt aanbod zoeken en onderhandelen

Aan de hand van uw zoekvraag gaan wij op zoek naar het juiste aanbod. Max Property Capital zoekt binnen en buiten haar netwerk naar geschikt woningaanbod, bekijkt dit en brengt het complete traject voor u in kaart. Dit betekent dat u van ons een overzicht ontvangt met daarin de beschrijving van de woning, eventuele renovatie adviezen of mogelijkheden, een huurprijs advies en een daaruit vloeiend rendementsoverzicht. Uiteraard houden wij rekening met de verhuurbaarheid van een object, gemeentelijk beleid en de potentie in waardestijging.

De professionals van Max Property Capital verzorgen voor u de onderhandelingen met de makelaar. Wij zorgen ervoor dat u de beste prijs betaalt voor uw beleggingsobject.

Ja! Ik wil deze woning kopen

Is dit aanbod voor u geschikt en wilt u overgaan tot aankoop? Max Property Capital neemt u al het werk uit handen en zorgt ervoor dat alle benodigde data en documenten naar de makelaar verstuurd worden om de koopakte op te laten maken.

De koopakte

Als de koopakte is opgesteld zal Max Property Capital deze eerst nakijken voordat wij deze naar u doorsturen. Ook bekijken we of alle relevante stukken compleet en aanwezig zijn. Als alles duidelijk is en u verder geen vragen meer heeft gaan we de koopakte tekenen.

Inspectie en passeren

Voorafgaand aan het passeren van uw beleggingsobject is het gebruikelijk de woning te inspecteren. Onze professionals zullen tijdens de inspectie aanwezig zijn om te bekijken of het appartement nog in dezelfde staat is als op het moment van de bezichtiging. Is dit het geval? Dan kan de woning gepasseerd worden bij de notaris en bent u de trotse eigenaar van uw nieuwe aanwinst.

Renoveren

Het kan zijn dat het appartement dat u aangekocht heeft nog gerenoveerd moet worden. Als dit het geval is zullen wij ernaar streven tijdens de inspectie de technische dienst aanwezig te laten zijn. Zij kunnen dan direct aan de slag, waardoor uw vastgoed sneller verhuurd kan worden.

Verhuren

Max Property Capital streeft ernaar uw woning op een zo efficiënt mogelijke manier te verhuren. Wij maken hierbij geen onderscheid in woningen die direct te betrekken zijn of eerst gerenoveerd moeten worden. Wilt u meer weten over onze verhuur werkwijze. Kijk dan op www.maxpropertymanagement.nl en rentals.maxpropertygroup.com.

Vastgoed management

Bij een vastgoedportefeuille opbouwen hoort ook een stuk vastgoedmanagement, ook wel vastgoedbeheer genoemd. Vastgoedmanagement is belangrijk om overzicht en grip te houden op uw vastgoed. Welk object heeft erg veel onderhoud nodig? Welk object muteert (te) vaak van huurder? Inzicht in deze cijfers brengt een goed beeld over hoe uw portefeuille het doet en of u wellicht vastgoed moet verkopen.

Goed management betekent ook zorgdragen dat de huurder correct en op tijd betaalt. Dat meldingen van huurders snel opgepakt worden zodat u een tevreden huurder heeft. Dat de borg op een derdengelden rekening bewaard wordt zodat deze veilig staat. En dat uw beleggingsobject(en) periodiek door de inspecteurs van Max Property Capital geïnspecteerd worden. Kortom dat er iemand op alle facetten voor uw vastgoed zorgt. Meer weten over vastgoedmanagement? Kijk dan op www.maxpropertymanagement.nl

Academy

Het opbouwen en bezitten van een vastgoedportefeuille is een professionele aangelegenheid. Max Property Capital deelt graag haar kennis en expertise om u op te leiden tot een professionele vastgoedbelegger. Binnen onze Academy geven we masterclasses en cursussen over alles wat met aankoop, beheer en verhuur van vastgoed te maken heeft.

Wilt u als belegger meer informatie ontvangen over beleggen in vastgoed?

MAAK EEN AFSPRAAK