WAAROM INVESTEREN IN VASTGOED

Max Property Capital

Waarom investeren in vastgoed

Uw (spaar)geld op de bank levert tegenwoordig weinig tot niets meer op. Om die reden is het raadzaam om uw geld te beleggen. Beleggen kan op veel verschillende manieren. Sommige zijn risicovol en andere zijn juist weer veiliger en makkelijker te managen. Vastgoed is een voorbeeld van zo’n veilige en stabiele investering.

Grip op uw vastgoedportefeuille

Als u vastgoed aankoopt dat u gaat verhuren wordt het vastgoed uw eigendom. U kunt zelf bepalen wat u met dit vastgoed gaat doen. Het feit dat u volledige zeggenschap heeft over uw eigendom maakt dat u veel controle heeft over uw eigen investering.

U kunt dus op elk gewenst moment bijsturen in uw investering als dit nodig is. Max Property Capital helpt u hierbij zodat u op een veilige en doordachte manier de juiste keuzes kunt maken.

Max_Property_Group_Vastgoedbelegging_Rotterdam-beleggingsstad-content

Waardestijging van uw vastgoedportefeuille

Een investering in vastgoed is de enige investering waarbij u invloed kunt uitoefenen op de waardestijging. Met vastgoed kunt u namelijk zelf op een vrij eenvoudige wijze waardestijging creëren. Denk hierbij aan renovatie op het gebied van duurzaamheid of op de afwerking van uw huurwoningen.

Hefbomen van uw vastgoedportefeuille

Vastgoed is de enige investering die u bij de bank kunt hefbomen. “Hefbomen” van vastgoed betekend ook wel het herfinancieren van uw vermogen. Door te hefbomen creëert u niet alleen meer rendement op uw eigen vermogen, het geeft u ook de beschikking over meer kapitaal waardoor u uw vastgoedportefeuille kunt laten groeien. Benieuwd hoe hefbomen precies werkt? De financiering specialisten van Max Property Capital informeren u graag!

Waarom investeren in vastgoed

Tekort aan woningen in Nederland

De media staan er vol mee. Er is een chronisch tekort aan woningen in met name de grote steden. Dit tekort wordt mede veroorzaakt door de regels tegen scheefwonen vanuit de woningbouwcorporaties en door de strengere regels voor het verkrijgen van een hypotheek voor particuliere kopers. Zoekt u mogelijkheden om te investeren dan is het raadzaam om dit te doen in het zogenaamde middensegment. Op die manier bent u altijd verzekerd van een huurder. Met name in de regio Rotterdam is nog voldoende betaalbaar vastgoed verkrijgbaar. Max Property Capital zoekt samen met u het juiste vastgoed om in te investeren.

Wilt u als belegger meer informatie ontvangen over beleggen in vastgoed?

MAAK EEN AFSPRAAK