ROTTERDAM BELEGGINGSSTAD

Max Property Capital

Rotterdam beleggingsstad

Een groeiende bevolking waaronder een groot aantal starters, flinke ontwikkelingsplannen en de ene woontoren nog precieuzer dan de andere, maakt Rotterdam tot een unieke beleggingsstad.

Hier gebeurt het, Rotterdam leeft en bruist! Aan alles voelt u dat dit de plek van de toekomst is. Ontwikkelingsplannen worden met veel gejuich ontvangen en er is voldoende ruimte voor eigen initiatieven. Niet gek dus dat Rotterdam steeds aantrekkelijker wordt voor vastgoedinvesteerders.

Rotterdam heeft het allemaal

Als u op zoek bent naar een stad om uw vastgoedportefeuille op te bouwen of uw bestaande vastgoedportefeuille te laten groeien, zijn er een paar facetten belangrijk. Denk hierbij aan de groeipotentie van een stad en de koopprijzen. Kijken we naar de groeipotentie dan zien we dat Rotterdam letterlijk staat te trappelen om te groeien. Er zijn tal van initiatieven om de stad beter en mooier te maken. Dit geldt niet alleen voor het centrum van Rotterdam maar met name ook voor de ‘zwakkere’ gebieden in de stad.

“Zwakkere” staat hier tussen aanhalingstekens, omdat juist die gebieden voor u als belegger erg interessant zijn. Juist in deze gebieden zijn de koopprijzen nog aantrekkelijk. Het unieke aan Rotterdam is, dat juist deze stad ontzettend veel geld steekt in de ontwikkeling van deze gebieden. Max Property Capital is graag uw sparringpartner, samen met u bekijken wij de opbouw van uw vastgoedportefeuille

Max_Property_Capital_Vastgoedbelegging_Rotterdam-beleggingsstad-content

Rotterdam Zuid

Rotterdam Zuid is hier een goed voorbeeld van. De laatste jaren neemt de populariteit in dit gebied toe door o.a. 2 grote ontwikkelingsplannen.

 Het Nationaal Programma Rotterdam Zuid

 Feyenoord City

Nationaal Programma Rotterdam Zuid

Binnen dit unieke programma werken nationale en lokale overheden samen om te werken aan verbetering op het gebied van wonen, werken, veiligheid, bewoners, cultuur en scholing. Verschillende gebieden in Rotterdam Zuid, waaronder het Hart van Zuid worden aangepakt en beter ingericht om de leefbaarheid te verbeteren. Het doel van dit plan is dat de woonwijk Rotterdam Zuid zich in 2030 kan meten aan de 4 grote gemeenten in Nederland. U leest meer over dit plan op de website van NPRZ.

Max Property Capital is gevestigd op Rotterdam Zuid, wij weten daarom als geen ander wat deze prachtige regio te bieden heeft en garanderen u een stabiele vastgoed investering met voldoende toekomstperspectief.

Max_Property_Capital_Vastgoedbelegging_Rotterdam-beleggingsstad-content-full

Feijenoord City

In 2020 wordt er gestart met de bouw van Feijenoord City. Een zeer grote ontwikkeling waarbinnen het gebied rond de nu bestaande Kuip volledig ontwikkeld gaat worden. Er wordt een nieuw stadion gebouwd, waarbij de Kuip t.z.t wordt getransformeerd naar woningen in het hogere segment. Tevens zullen er nieuwe woontorens op Rotterdam Zuid gebouwd worden en komt er in dit gebied veel nieuwe horeca en Leisure activiteiten. Lees hier meer over deze ontwikkeling.

Deze ontwikkelingen zullen een zeer positief effect hebben op Rotterdam Zuid als gebied. Met duurdere nieuwbouwwoningen zullen ook mensen met een hoger inkomen naar dit gebied trekken met tot gevolg dat het hele gebied verbeterd. Max Property Capital begeleidt u graag als u voornemens bent om in deze bruisende woonwijk te investeren

Randsteden

Maar niet alleen Rotterdam is een aantrekkelijke stad om in te investeren. Ook randsteden zoals Schiedam, Vlaardingen, Capelle a/d IJssel en Ridderkerk profiteren mee van de populariteit van Rotterdam. Ook hier zijn aankoopprijzen reëel en kunt u een mooi rendement maken met een gegarandeerde waardestijging.

Wilt u als belegger meer informatie ontvangen over beleggen in vastgoed?

MAAK EEN AFSPRAAK