OVER ONS

Max Property Capital

Over ons

Waar vastgoed vaak gezien wordt als een markt met dure woorden en miljoenen deals richt Max Property Capital zich juist op de kleine tot middelgrote particuliere vastgoedbelegger. Wij maken investeren in vastgoed begrijpelijk en laagdrempelig.

Bruggenbouwen, ontzorgen en samenwerken zijn kernwaarden die goed bij Max Property Capital passen. Ervoor zorgen dat u als particuliere belegger op de juiste manier een veilige vastgoedportefeuille opbouwt die verhuurd en beheerd wordt volgens de laatste wet- en regelgeving. Dit is waar onze passie ligt en waar wij ons met het hele team van vastgoed specialisten iedere dag weer opnieuw voor inzetten.

  • Meer over ons

Onze expertise

De wortels van onze expertise liggen in de verhuurmarkt. Door jarenlange ervaring in de woning verhuur makelaardij weten we exact welke wijken en zelfs straten in Rotterdam e.o. in trek zijn bij huurders. We weten precies waar de behoefte van de huurder ligt en wat zijn beweegredenen zijn om een woning wel of niet te willen huren.

Deze marktkennis delen we graag met u als (startende) vastgoedbelegger. Door intensief met u samen te werken en met u te sparren over uw wensen, verwachtingen en doelen als investeerder kunnen we samen bepalen wat voor soort vastgoed en welke huurdersdoelgroep het beste bij u past. Uiteraard rekening houdende met nationale en lokale wet – en regelgeving die van u als (toekomstige) verhuurder wordt verwacht.

Over ons
Over ons

Bruggenbouwers

Vastgoed kan soms ingewikkelde materie zijn. Door een brug te slaan tussen de theorie en de praktijk zorgen we ervoor dat u de beste service krijgt. Vanuit Max Property Capital delen wij onze vakkennis op het gebied van professionele vastgoedbelegging met u. Dit doen we niet alleen, hiervoor onderhouden we duurzame samenwerkingen met o.a. verkoopmakelaars, gemeenten en financieel adviseurs waaronder financiële “hefboom” specialisten die uw (bestaande) vastgoedportefeuille snel en op een verantwoorde wijze laten groeien. We laten u graag profiteren van ons duurzame netwerk zodat uw portefeuille uit kan groeien tot een duurzame investering.

Max Property Capital

Max Property Capital werkt onder het label van de Max Property Group. Andere labels die onder Max Property Group vallen zijn Max Property Rentals (Verhuur van woonruimte), Max Property Management (Beheer en Vastgoedmanagement), Max Property Fund (vastgoedfondsen), Max Property Crowdfund (Fondsinvesteringen) en Max Property Academy (workshops en masterclasses voor vastgoedbeleggers)

Wilt u als belegger meer informatie ontvangen over beleggen in vastgoed?

MAAK EEN AFSPRAAK

Ons team

Over ons
Over ons
Over ons