BeleggingsportefeuilleManagement van uw beleggingsportefeuille

Wij van Max Property verrichten veel diensten wat betreft vastgoedbeheer. Een van de zaken waarmee wij u van dienst kunnen zijn is het beheren van uw beleggingsportefeuille. Om het u te vergemakkelijken kunnen wij bijvoorbeeld via ons systeem een online dashboard over uw beleggingsportefeuille opmaken.

Wat is een beleggingsportefeuille?

Voordat we ingaan op het beheer, is het allereerst van belang om te weten wat een beleggingsportefeuille precies is. Een beleggingsportefeuille is het totaal van beleggingen die een persoon doet. In principe zijn het dus alle bedragen die u hebt geïnvesteerd in bijvoorbeeld aandelen, obligaties en dergelijke. Een onderdeel van uw beleggingsportefeuille kan uw vastgoedportefeuille zijn. Dit segment van uw beleggingsportefeuille kunnen wij voor u beheren. Maar wanneer heb je nu een vastgoedportefeuille? In principe heeft u deze al als u vermogen hebt geïnvesteerd in verschillende vastgoedpanden. Er is geen gouden regel wanneer er kan worden gesproken van een vastgoedportefeuille, maar doorgaans geldt het volgende: in hoe meer panden u investeert, en hoe groter het vermogen is, hoe meer u kunt spreken van een degelijke vastgoedportefeuille.

Waar moet je rekening mee houden bij een beleggingsportefeuille?

Wanneer u gaat beleggen moet u natuurlijk denken aan de mogelijke risico’s die kunnen opdoemen. Beleggen is namelijk niet altijd sinecure. Zo is het belangrijk om na te gaan waarin u wilt investeren. Soms kan het verstandig zijn om in kleine panden te investeren, omdat deze minder risico’s met zich meebrengen dan grotere panden. Daarnaast is het belangrijk om een goed oog op de woningmarkt te hebben. Kennis is namelijk belangrijk, omdat er dan rekening met externe factoren kan worden gehouden. Hoe meer kennis en ervaring, hoe beter het is. Indien u deze kennis niet, of maar een beetje hebt, is het verstandig om het door ons te laten beheren. Wij kunnen de markt zeer goed en kunnen u adviseren waar nodig.

Beheren van de beleggingsportefeuille

Bij Max Property hebben we veel ervaring met betrekking tot het beheren van uw beleggingsportefeuille. Zo zijn er een aantal zakelijke kwesties die wij u uit handen kunnen nemen, waardoor de zaken voor u aanzienlijk vergemakkelijkt worden. Denk daarbij aan digitaal contracteren, agendabeheer, sleutelbeheer en dergelijke. Ook kunnen wij u van dienst zijn met geautomatiseerde bankverwerkingen en andere zaken die voor automatisering zorgen. Het voordeel is dat u dan tijd bespaart voor andere zaken. Daarnaast kunnen eveneens andere beheerzaken die betrekking hebben op uw beleggingsportefeuille, door ons uit handen worden genomen.

Beleggingsportefeuille: werkgebied: Rotterdam

Het voordeel voor uw beleggingsportefeuille is dat wij op verschillende locaties werken. Een van de belangrijkste locaties waar wij werkzaam zijn is Rotterdam. Vanuit daar werken wij ook. We hebben daar namelijk een vestiging. Rotterdam is één van de belangrijkste steden en dit maakt het dan ook een aantrekkelijke plaats voor huurders. De stad is voor verschillende soorten personen aantrekkelijk. Enerzijds is het bijvoorbeeld aantrekkelijk voor bedrijven, aangezien er veel werkgelegenheid is. De Rotterdamse haven is namelijk één van de belangrijkste havens van de wereld. Ervaring is iets wat veelvuldig bij ons aanwezig is en dit maakt het voor u dan ook aantrekkelijk om uw beleggingsportefeuille door ons te laten beheren. Niet alleen ervaring met beheer, maar ook met de woningmarkt in het algemeen is aanwezig.

Beleggingsportefeuille: Werkgebied: Den Haag

Een andere plek waar wij uw beleggingsportefeuille kunnen beheren is Den Haag: één van de belangrijkste steden van Nederland. Het is vooral een belangrijke stad omdat de tweede kamer daar gevestigd is. Alle landelijke politieke beslissingen worden in Den Haag genomen. Een ander voordeel van Den Haag als stad is dat het dicht bij de kust ligt. Den Haag is namelijk nauw verbonden met Scheveningen en dit maakt het dan ook een zeer aantrekkelijke plek om te wonen. Plekken aan het strand worden namelijk altijd als zeer aantrekkelijke locaties gezien. Ook andere belangrijke locaties zijn te vinden in Den Haag. Denk daarbij aan het internationale gerechtshof. Dit maakt Den Haag niet alleen een belangrijke stad voor Nederland, maar ook voor de rest van de wereld. Wonen in Den Haag is dus zeer populair en gewild.

Wat wij u bieden: Beleggingsportefeuille

Uw gehele beleggingsportefeuille uit handen geven is dan ook verstandig, aangezien wij de kennis in huis hebben om u verder te helpen op alle vlakken. Momenteel zijn er 4 fondsen die wij geheel beheren met een totale waarde van meer dan 9 miljoen. De return of investment is ook meer dan 10%. Al deze feiten zorgen er natuurlijk voor dat wij veilig uw beleggingsportefeuille kunnen beheren. In de toekomst wordt namelijk verwacht dat deze winst nog eens aanmerkelijk wordt verhoogd.

Beheer

Niet alleen het administratieve beheer, maar ook ander beheer kunt u aan ons overlaten. Denk daarbij aan het technische beheer. Het voordeel is dat wij daar ervaring mee hebben en alles daardoor een stuk gemakkelijker gaat. Zo kunnen wij zorgen dat er een controle op de BRP komt en kunnen wij ook logboeken bijhouden omtrent woninginspecties. Ook het sociale aspect kunt u aan ons overlaten. Denk daarbij aan bemiddeling bij geschillen tussen buren, maar ook sociale ondersteuning bieden op andere vlakken. Bijvoorbeeld ondersteuning bieden bij het verlenen van een vergunning. Ook bij verhuisdiensten staan wij u graag ter hulp. Onze diensten zijn zeer uiteenlopend en dit maakt ons dan ook een perfecte partner.

Vrijblijvend contact

We werken met een zeer gepassioneerd team die altijd bereikbaar is voor u als klant. Meer informatie is te vinden op onze website. Ons uw beleggingsportefeuille laten beheren is een uitstekend idee.