Beleggingspanden te koopBeleggingspanden te koop

Wanneer u een beleggingspand wilt kopen is het natuurlijk belangrijk om goed advies te krijgen. Dit is namelijk geen zaak die u even snel regelt zonder daarover na te denken. Bij Max Property Capital staan wij klaar met onze diensten.

Ervaren adviseurs Max Property

Wanneer u besluit om een beleggingspand aan te schaffen, dan is het van belang dat er belangrijke informatie aan u wordt verstrekt. Max Property is daarvoor uw ideale adviseur, omdat wij u kunnen helpen met alle vragen die u heeft. Wij staan altijd voor u klaar. De adviseurs die bij Max Property werkzaam zijn, hebben een grote passie voor deze markt. Dit zorgt ervoor dat wij de beste service aan u kunnen geven, vanuit een unieke invalshoek.

Beleggingspanden te koop: Financieel beheer

Een van de zorgen die wij als adviseurs van Max Property bij u kunnen ontnemen is het financiële beheer. Wanneer u besluit om de markt van de beleggingspanden op te gaan, wilt u uw tijd uiteraard niet aan administratieve zaken besteden. U wilt namelijk bezig zijn met investeren en beleggen. Dergelijke administratieve kwesties kunnen u dan alleen maar afleiden. Wij van Max Property kunnen het financiële beheer regelen. Een van de zaken die wij voor u kunnen doen is bijvoorbeeld het verzenden van huurfacturen aan huurders. Een voordeel daarvan is dat u zeker weet dat dit altijd goed geregeld wordt. Op die manier krijgt u altijd uw geld op tijd binnen.

Een veelgehoord probleem van klanten is dat ze problemen hebben met wanbetalers. Dit is natuurlijk erg frustrerend, want op die manier loopt u omzet mis. Achter dit geld aangaan kost doorgaans veel tijd en onnodige frustraties. Ook hierbij kunnen wij u helpen. Wij kunnen ervoor zorgen dat gerechtsdeurwaarders langs gaan bij de specifieke huurders. Dit wordt gedaan op basis van ‘No cure, no Pay’. U loopt dus geen enkel risico en het is bewezen dat via een gerechtsdeurwaarder veel geld kan worden binnengehaald die u anders geheid was misgelopen. Ook lastige verrekeningen, voorschotten en alle andere belangrijke zaken die bij de administratie komen kijken kunnen wij u ontnemen. Op die manier kunt u vooral bezig zijn met beleggingspanden kopen.

Beleggingspanden te koop: Veiligheidsbeheer

Niet alleen kunnen wij de administratieve zorgen ontnemen. Ook kunnen wij het veiligheidsbeheer van u overnemen. Dit is doorgaans namelijk een lastige zaak waar veel tijd in opgaat. Tijd die u hoogstwaarschijnlijk liever ergens anders aan besteed. Wij van Max Property kunnen echter woninginspecties op aanvraag doen. Dit kan zowel preventief, maar natuurlijk ook periodiek. Ook andere veiligheidsbeheer-zaken kunnen door ons worden ontzorgd. Denk daarbij aan BRP-controle, het aanvragen en afsluiten van NUTS-voorzieningen en dergelijke. De mogelijkheden zijn kortom eindeloos. Als u contact met ons opneemt kunnen we alle zaken op een juiste manier beheren.

Diensten van Max Property: Relocation beheer

Het verhuizen is een dienst die wij ook van u kunnen overnemen. Dergelijke zaken kosten ook de nodige energie die u begrijpelijkerwijs liever ergens aan besteed. Wij van Max Property kunnen drie grote zorgen voor u ontnemen. Allereerst kunnen wij voor u een verhuisdienst regelen. Wij van Max Property hebben goede connecties en zorgen dan ook dat dit op een juiste manier zal geschieden. Indien u dit zelf tracht te regelen kan het voorkomen dat u onbewust zaken doet met louche verhuisbedrijven en daar zit u natuurlijk niet op te wachten. Een andere kwestie die weleens stress kan veroorzaken is het meubileren en afstylen van een woning. Ook dit is iets waarbij de adviseurs van Max Property u van dienst kunnen zijn. Wij hebben veel ervaring hiermee. Wanneer u beleggingspanden koopt zorgen wij dat dit allemaal zeer netjes geregeld wordt. Ook kunnen wij een shuttledienst regelen van Rotterdam Airport naar de woning. Dit zorgt ervoor dat u zelf geen vervoer meer hoeft te regelen en dit scheelt natuurlijk geld en tijd.

Diensten van Max Property: Sociaal beheer

Ook het sociaal beheer kunt u door ons laten doen. Waarschijnlijk vraagt u zich af wat sociaal beheer precies is. Dit houdt in dat wij zaken regelen die zorgen dat de omstandigheden goed blijven en er een goed visitekaartje wordt uitgedragen. Bij het kopen van beleggingspanden is dit een zaak waar immer rekening mee moet worden gehouden. Zo kan er bijvoorbeeld onverhoopt een kwestie, ruzie of geschil met buren ontstaan. Mocht dit het geval zijn dan kunnen wij optreden als Meditator. Ook hier hebben wij veel ervaring mee. Wij zorgen er dan voor dat nodige problemen op een deugdelijke wijze worden opgelost. Dit voorkomt dan de nodige problemen in de mogelijke toekomst. Een andere kwestie waarmee wij u kunnen helpen is het aanvragen van een woonvergunning. Bij het kopen van beleggingspanden kan dit namelijk noodzakelijk zijn. Dit is echter een lastige zaak, waar veel bij administratie bij komt kijken. Wij kunnen dit eveneens voor u regelen.

Overige diensten en vragen

logo-max-property-group-defLos van deze diensten kunnen wij van Max Property u natuurlijk nog met veel meer andere kwesties van dienst zijn. Niet alleen kunt u dus beleggingspanden kopen, maar ook de andere zaken die ermee gepaard gaan regelen wij voor u. Als u wilt weten wat de mogelijkheden zijn kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij werken samen met veel andere bedrijven die ervaring hebben in deze branche. Op die manier kunnen wij u voorzien van veel kennis bij het kopen van beleggingspanden. Bijvoorbeeld ook hoe u dit op een goede manier winstgevend kan maken. Neem dus snel contact op met één van onze adviseurs.