AANKOOP MET 100% ZEKERHEID

Max Property Capital

AANKOOP MET 100% ZEKERHEID

Uw woning moet door onvoorziene omstandigheden verkocht worden.
Een vervelende situatie. Max Property Capital koopt uw woning zonder
voorbehoud van financiering of bouwkundige keuring. U bent verzekerd
van een gegarandeerde afname van uw woning.

Wilt u meer informatie? De makelaars van Max Property Capital komen
graag bij u langs voor een oriënterend kennismakingsgesprek.

MAX PROPERTY CAPITAL BIEDT EEN OPLOSSING BIJ

Echtscheiding

De praktijk laat zien dat ruim 30% van het aantal huwelijken strandt in een echtscheiding. Een gezamenlijk gekochte woning kan jarenlang een blok aan het been vormen.

Erfenis

Het erven van een woning is niet zonder risico’s en er komt een hoop bij kijken. Het komt geregeld voor dat een geërfde woning gedateerd is en tal van zichtbare en onzichtbare gebreken heeft.

Executie veiling

Wekelijks worden er op diverse plaatsten in het land woningen per executie veiling verkocht. Huiseigenaren met achterstand bij de bank lopen het risico dat de eigen woning per opbod wordt verkocht en achterblijven met een enorme restschuld.

Faillissement

In onstuimige tijden van faillissement, privé en/of zakelijk, kan het noodzakelijk zijn om een woning zo snel mogelijk te verkopen. Met een mogelijke overwaarde op de woning kunnen schulden (deels) worden ingelost.

Gemeentelijke aanschrijving

De gemeente kan huiseigenaren verplichten om achterstallig onderhoud aan een pand of woning te herstellen. Aan dit achterstallige onderhoud zijn onverwachts hoge kosten verbonden, welke voor rekening komen van de huiseigenaar.

Gratis én direct uw woning of huis verkopen?

MAAK EEN AFSPRAAK