Aanbod beleggingspanden

Max Property Capital

Aanbod van beleggingsobjecten

Het juiste vastgoed zoeken is nog een hele klus. Veel objecten die u op Funda ziet staan in Rotterdam, Schiedam en omgeving zijn vaak al verkocht of onder bod. Is een appartement nog beschikbaar dan worden er grootschalige open huizen ingepland om de prijs zo ver mogelijk op te drijven. Dit kan tot veel frustratie en teleurstelling leiden op het moment dat u zelf actief op zoek gaat naar een beleggingsobject.

Uniek netwerk

Max Property Capital beschikt over een uniek netwerk van verkoop makelaars, vastgoed specialisten, vastgoed opkopers en veiling specialisten. Dankzij dit netwerk kunnen wij u het juiste beschikbare aanbod bieden met een mooi rendement. Het vastgoed dat binnen dit netwerk aangeboden wordt is niet te zien op Funda.

Grotere portefeuilles

Bent u op zoek naar een grotere investeringsportefeuille in de regio Rotterdam? Ook dan is Max Property Capital de juiste partij. Via ons unieke netwerk hebben we toegang tot kleine en middelgrote portefeuilles. Dit worden ook wel de zogenaamde ‘blokjes’ genoemd.

Aanbod beleggingspanden

Transformatie

Bent u op zoek naar een grotere uitdaging? Dan kunt u eraan denken om vastgoed te transformeren.
Dit betekent dat u bijvoorbeeld een kantoorgebouw koopt en dit omzet naar appartementen of studio’s. Bij dit soort projecten is Max Property Capital uw samenwerkingspartner en kunnen wij u ondersteunen en adviseren.

Renoveren

Max Property Capital heeft een aantal samenwerkingen met klusdiensten die op een professionele maar betaalbare manier appartementen verhuur klaar kunnen maken. Dit scheelt u veel tijd en biedt meer mogelijkheden bij het aankopen van vastgoed. Niet alleen de kant en klare objecten zijn aantrekkelijk, maar ook vastgoed waar nog wat aan geklust moet worden. Max Property Capital neemt u al het werk uit handen, u wordt volledig ontzorgt.

Max_Property_Capital_Vastgoedbelegging_Rotterdam-beleggingsstad-content-full

Neem nu contact met ons op voor een oriënterend gesprek, wellicht de eerste stap in een succesvolle samenwerking die volledig in het teken staat van het opbouwen van uw eigen vastgoed portefeuille in Rotterdam en omgeving.

MAAK EEN AFSPRAAK

Wilt u als belegger meer informatie ontvangen over beleggen in vastgoed?

MAAK EEN AFSPRAAK